Torsdag 7 oktober 2021 kl. 19. Ceciliakapellet, Oskarshamn.

Duo accordeon – Magnus Jonsson. Pasi Pasanen

Accordeon, nära släkt med dragspel, har gett upphov till en rik repertoar. En av de mest kända kompositörerna är Pietro Frosini, som under sin karriär skrev drygt 200 verk, varav hans virtuosa arrangemang på Karnevalen i Venedig är det mest kända.
Magnus Jonsson är från Ålem och är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö med Lars Holm som huvudlärare och tog år 2003 examen som instrument- och ensemblepedagog med dragspel/accordeon som inriktning. Han arbetar som accordeonpedagog vid Malmö kulturskola och som frilansmusiker i olika konstellationer.
Pasi Pasanen har studerat för Börje Wessman vid Ingesunds Musikhögskola i Arvika, där han tog examen 2002. Han är bosatt i Karlstad och arbetar som pedagog och musiker. Han är flitigt anlitad som solist och medlem i olika grupper.

www.oskarshamnskammarmusikforening.se