mail-lm
Carolina Johansson

Carolina Johansson

Musikutbudet för Barn och Unga hösten 2017

Ett stort till er som deltog på vår utbudsdag i Oskarshamn. Vi hoppas att ni fann utbudet och programpunkterna inspirerande. Om ni saknar eller önskar få tillgång till vårt utbud finner ni det på vår hemsida: barn-och-ungdom/ att ladda ner alternativt kan ni gå in på Kulturbus hemsida där ni även finner filmklipp från vårt utbud: http://kulturbus.se/musik/. Sista anmälningsdag är 28 april men vi vill flagga för att vissa av produktionerna i utbudet har begränsat antal bokningar så det är lite först till kvarn som gäller. Om ni har frågor eller funderingar får ni gärna kontakta mig via e-post eller telefon. Bokning av vårt utbud gör ni via vår hemsida.
I år valde vi att ta ut en deltagaravgift på 100 kr per person och vi kommer att börja fakturera under nästa vecka. För er som vi saknar uppgifter på kontaktar vi men ni får gärna skicka in saknade uppgifter om ni inte lämnade dem vid anmälan.

Övrigt
Medan ni inväntar höstens utbud flödar redan nu massor av härlig musik i länet och på vår hemsida kan ni läsa om var ni finner våra ensembler och musikaliska framträdanden. Nästa framträdande sker på Kalmar läns museum på tisdag den 14 mars kl. 18.00 med Symbio. Duon som med sitt unika sound mottog priset ”Årets nykomling” på Folk – och världsmusikgalan 2016 bör ni inte missa: http://www.symbiomusic.com/video/traction-music-video-2016/

Spin of Hope
Om ni har möjlighet att stötta Barncancerfondens insamling genom att cykla ett spinning-pass i Kalmar den 25 mars så har Kulturbus bokat en cykel på Friskis & Svettis och vi behöver fylla tider mellan kl. 12.00 -18.00. Hör av er till mig så bokar jag en tid åt er!

Slutligen vidarebefordrar jag denna inbjudan från Landstinget:
Boka in datum för Öppen dialog om ny kulturplan!
Landstingets kulturnämnd har beslutat om en plan för processen att ta fram en ny kulturplan. En del i processen är att bjuda in till Öppen dialog. Vi planerar därför tre kvällsmöten i länet:
Torsdagen den 6 april 2017 i Västervik
Torsdagen den 4 maj 2017 i Oskarshamn
Torsdagen den 18 maj 2017 i Kalmar
Inbjudan till kvällsdialoger avser alla med intresse för framtagandet av en ny kulturplan, t ex kulturorganisationer, kommuner, föreningar, studieförbund, ungdomsorganisationer, kulturutövare och allmänhet.