mail-lm
Söndag 5 januari 2020 kl. 19.00. PRO-gården, Mönsterås.

Söndag 5 januari 2020 kl. 19.00. PRO-gården, Mönsterås.

Carolina_Pernilla_Thomas
Trettondagsaftonskonsert med middag

Opera och operett med Opera Linné 

Opera Linné är en nybildad sångensemble grundad av de professionella sångarna Pernilla Ingvarsdotter, Carolina Johansson och Thomas Björklund Svensson.
Pernilla Ingvarsdotter är född och uppvuxen i Kalmar. Hon har studerat vid musikhögskolan i Piteå, där hon också tog sin sångpedagogexamen och fortsatte sedan med ett par års studier vid Operastudio 67. Pernilla har bl a varit solist med Radiokören, Radiosymfonikerna och Eric Ericssons Kammarkör. Med den senare medverkade hon också på kritikerrosad USA-turné och på turnéer till bl a Japan, Österrike, Tyskland och Schweiz. Pernilla är en flitigt anlitad sopransolist i oratoriesammanhang runt om i Sverige.
Thomas Björklund Svensson är född i Kalmar och började sin musikaliska bana med att spela bas. Tack vare Britt Melzéns kör började han med sång på kulturskolan i Kalmar och insåg att sången var hans uttryckssätt. Sedan på musikhögskolan släppte han basen och satsade helt på sången och lyckades komma in på Operahögskolan. Sedan han gick ut operahögskolan har han sjungit på operascener och i konsertsalar i Sverige och runt om i Europa. 2011 flyttade Thomas tillbaka till Kalmar och arbetar som kulturchef i Nybro kommun.

www.operalinne.se

Information publiceras på Facebook – Mönsterås Jazz & Kammarmusikförening och här på vår sida hos Länsmusiken. Adress till hemsidan är www.monsterasmusik.se