Fredag 27 november 2020 kl 19.30. First Hotel Witt.

Second Line Jazz Band – INSTÄLLD

Second Line Jazzband bildades 1989, då de flesta medlemmar var tonåringar. Idag är fortfarande tre av bandets sex originalmedlemmar kvar. Ganska snabbt har Second Line etablerat sig som ett av Europas mest populära traditionella Jazzband och har spelat på klubbar och festivaler, radio och TV i många länder. På många ställen har bandet blivit absoluta publikfavoriter och slagit publikrekord gång på gång. Med en repertoar som spänner mellan Bunk Johnson och Kid Ory till Bob Dylan, via Louis Prima och Irving Berlin, blues och gospel, skapar dessa, ännu relativt unga musiker, en spänningskänsla som man sällan förknippar med musikformen.
Second Line Jazzband är…
Jesper Albrektsson -trumpet & sång. Niklas Carlsson – trombone & sång. Olof Skoog – saxofoner, klarinett & sång. Hampus Andersson – gitarr. Per Bach – kontrabas. Johan Horner – trummor.

Reservation för ändringar.