mail-lm
Fredag 21 februari 2020 kl. 19.30. Emmaboda Folkets hus.

Fredag 21 februari 2020 kl. 19.30. Emmaboda Folkets hus.

 

vivian_duo_clean_web

Vivian Buczek och Martin Sjöstedt Trio feat. Peter Asplund

” A Womans Voice”

Dynamisk, närvarande och spontan. Så beskriver hon sig själv, Vivian Buczek. Hyllad i Sverige som utomlands som äger scenen och behärskar jazzens idiom med en ödmjuk självklarhet oavsett vad hon tar sig an.
Martin Sjöstedt, en av Sveriges främsta och oslagbara musiker och arrangörer som behärskar pianot och basen lika mästerligt. Vivian och Martin fann varandra musikaliskt 2013 och deras regelbundna samarbete har resulterat i 3 kritiker rosade album varav det senaste “A Woman’s Voice “
Martin Sjöstedt Trio består av den finlandssvenske bas virtuosen Johnny Åman och den dynamiske och energiske trumslagaren Johan Löfcrantz Ramsay som vi  bl.a kan se Med Calle Moreus och hans band. I Tv rutan.
Kvällen till ära gästas Vivian och trion av en kär vän och en av våra främsta jazzmusikanter och kompositörer i landet, Peter Asplund. Vivian och Peter har under de senaste 10 åren stått väldigt nära varandra musikalsikt och vänskapligt då de brukar presentera varandra som sina “musikaliska bröder och systrar””
Vivian och hennes kvintett bjuder på en exklusiv konsert bestående av bl.a musik från de senaste 3 skivorna med Martin Sjöstedt med fokus på den senaste skivan som är en hyllning till kvinnans röst. Här hyllar sina främsta framförallt kvinnliga förebilder inom jazzen som format henne till den musiker och kvinna hon är dag.

Ytterligare information om konserten och entrébiljetter finns här!