Fredag 15 januari 2021 kl. 18.00. Virserums kyrka.

Melodie Zhao möter Camerata Nordica

Den unga schweizisk-kinesiska pianisten Melodie Zhao är en regelbunden gäst hos Camerata Nordica och hennes framträdanden blir alltid en succé.  Inför säsongen 2020-2021 har Melodie valt ett sällan spelat stycke av Franz Liszt för piano och stråkorkester, liksom den berömda dubbelkonserten av Sjostakovitj för piano, trumpet och stråkar. Orkestern kommer också att fortsätta att utvidga sin repertoar med kvartetter arrangerade för orkester såsom Dvořáks välkända amerikanska kvartett.

ENTRE:
Medlemsavgiften är 150 kr. Entrépriset är 100 kr. per konsert för medlemmar
och 150 kr. för övriga. Medlemskort säljs i biljettkassan vid konserterna. Betalning kan ske kontant eller med Swish, 070-670 83 53. Heltidsstuderande har fri entré som vanligt. Följ oss på www.aspeland.info och facebook.

Information på www.cameratanordica.com